SOFv

Samenwerkingsoverleg Faculteitsverenigingen

Vertrouwens Contact Personen

Het SOFv heeft twee Vertrouwens Contact Personen (VCP’s). Deze zijn beschikbaar voor bestuurders van lidorganisaties van het SOFv als zij met problemen of situaties zitten die zij met iemand willen delen of waar zijzelf niet uitkomen. De rol van de VCP’s is vertrouwelijk. Dit betekent ook dat alles wat naar onderstaande emailadressen wordt gestuurd enkel terecht komt bij de VCP’s en niet bij bijvoorbeeld het huidig bestuur van het SOFv.

Siena Vergeer

Hoi, mijn naam is Siena. Ik ben 23 jaar oud en ben dit jaar begonnen aan de master Cognitive Neuroscience met de specialisatie taal en communicatie. Ik ben actief lid bij Dondrite en ben meerdere jaren actief geweest als actief lid bij CognAC (Artificial Intelligence). Buiten mijn studie om kun je me vaak vinden in een cafĂ© met vrienden. Daarnaast houd ik ervan om creatief bezig te zijn en om foto’s te maken.
Dit jaar ben ik een van de Vertrouwens Contact Personen van het SOFv. Als je behoefte hebt om je gedachten of problemen te delen met iemand, voel je vrij om mij dan een berichtje of een mailtje te sturen. Ik ben er om naar je te luisteren en steun of advies te geven.


Groetjes,
Siena

ccp-siena@sofv.nl

Daniel Holleman

Hey!
Mijn naam is Daniel Holleman en ben een van de Vertrouwens Contact Personen van het SOFv. Ik ben 23 jaar oud en studeer Geografie, Planologie en Milieu. In 2021-2022 was ik bestuurslid bij de studievereniging van deze studie, Mundus. In mijn vrije tijd hou ik ervan om met vrienden af te spreken, speciaalbiertjes te drinken en mijn favoriete TV serie Doctor Who te kijken.
Je kan me altijd contacteren als je ergens mee zit of onprettige ervaringen hebt gehad. Ik ben er om naar je te luisteren. Je kan me een mailtje sturen via ccp-daniel@sofv.nl, een appje sturen of naar me toekomen.

Groetjes,
Daniel

ccp-daniel@sofv.nl